strategie.

Startpunt bepalen, koers uitstippelen en jouw doel behalen!

IN DE STARTBLOKKEN

Vormgeven aan jouw idee

Staat jouw onderneming of product klaar in de startblokken? Dan heb je er vast wel eens over nagedacht hoe het er straks uit moet komen te zien. Ik kan je helpen met het vormgeven van jouw idee. Denk aan het ontwerpen van de huisstijl zoals bijvoorbeeld je logo en het bijpassende drukwerk. Heb je een idee voor een APP? Dan kan er een functioneel ontwerp met werkende demonstratie ontwikkeld worden, zodat jij het kan gaan presenteren aan investeerders.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Neem vrijblijvend contact op

Mogelijke eindproducten bij deze fase:
Logo Ontwerp
Functioneel Ontwerp
Prototype
Impressie

KLAAR VOOR DE START?

Laat jezelf zien!

Begint jouw idee of onderneming al concretere vormen aan te nemen? Dan is het startsein inmiddels gegeven. Je rijst omhoog uit de startblokken en het is tijd om je te gaan presenteren aan de wereld! Dit kan zowel offline als online. Er is ontzettend veel mogelijk. Twijfel je welke eindproducten jij het beste kunt gaan inzetten? Ik adviseer je graag! Neem vrijblijvend contact op

Mogelijke eindproducten bij deze fase:
Website
Animatiefilm
Visitekaartjes
Reclamebord
Advertentie

IN TOPVORM BLIJVEN.

Optimaliseer je prestaties

Is jouw onderneming al van start gegaan? Dan is het de uitdaging om in topvorm te blijven, oftewel te allen tijde bereikbaar te zijn en blijven voor je doelgroep. Je vindbaarheid is daarbij essentiƫel. Ik kan je helpen met het schrijven van geoptimaliseerde content en trefwoorden, zodat zoekmachines deze beter oppikken.
Om in topvorm te blijven is het belangrijk om rekening te houden met actualiteiten en trends. Voldoet je website bijvoorbeeld aan de eisen van de AVG-wet? Is de website goed leesbaar op een mobiele telefoon? Is er al een SSL-certificaat geinstalleerd? Natuurlijk wil ik jou daar bij helpen!
Eenmaal op jouw website gearriveerd, is het van belang dat de bezoeker makkelijk zijn weg vindt. Dit wordt ook wel gebruiksvriendelijkheid genoemd. Vraag een analyse-rapport aan en ontvang een advies om de gebruiksvriendlijkheid en leesbaarheid van je website te verbeteren!
Het gebruik van Social Media kan ook voor een groter bereik zorgen. Overweeg eens een zakelijke account. Wees ook eerlijk als dit totaal jouw ding niet is. Ik kan de accounts voor je opzetten, beheren en van content voorzien! Neem vrijblijvend contact op

Mogelijke diensten bij deze fase:
Advies
Analyse
Beheer social media
SEO